Κύπελλο Coca-Cola

Το Κύπελλο Coca-Cola αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο μέρος της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Κύπρου αφού θεσμοθετείται από την Coca-Cola από το 1962. H ιδιαίτερη αυτή σχέση, μεταξύ του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και του κατεξοχήν ποδοσφορικού αναψυκτικού είναι ίσως η μακροβιότερη στο χώρο, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη.

Το 2012, με περηφάνια, η χορηγία ολοκλήρωσε 50 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπέλλου προβάλλοντας πάντα τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου, με μηνύματα που αφορούν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα. Ένας θεσμός και ένα προϊόν που αγκαλιάζουν όλες τις ομάδες όσο «μικρές» ή «μεγάλες» μπορεί να είναι, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να ονειρευτεί την επιτυχία και να στηρίξει με την σωστή παρουσία του στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα.

Μέσα από το πέρασμα των χρόνων, η Coca-Cola συνέδεσε το όνομα της και στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο, το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μια σχέση που ταυτίστηκε με τις χαρές, τους πανηγυρισμούς, την έκσταση, τις συγκινήσεις και την αγωνία των τόσων φιλάθλων που πέρασαν και περνούν από τα Κυπριακά γήπεδα. Η ιστορική αναδρομή των 50 χρόνων που μας πέρασαν, μεταφέρει αξέχαστες και μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής ‘αριστείας’ και πάθους, με ένα κοινό παρονομαστή το κόκκινο χρώμα. Το μόνο χρώμα σε κάθε γήπεδο που το νιώθουν όλοι ‘δικό τους’.

Η Coca-Cola αποτελεί διεθνώς το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό έχοντας μια πλούσια κληρονομιά που έχει να υποδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Σε διεθνές επίπεδο, το 1974 η Coca-Cola γίνεται χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1988, του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (EURO) και πολλών άλλων τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ανά τον κόσμο.

Έχοντας δημιουργήσει μία δυνατή παράδοση στην υποστήριξη του ποδοσφαίρου, η Coca-Cola υποστηρίζει διεθνώς σημαντικό αριθμό Εθνικών Ποδοσφαιρικών Οργανώσεων στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος σε πολλές χώρες του κόσμου, καθώς επίσης και πολλές εθνικές ομάδες και κορυφαίους συλλόγους Παγκόσμιας Κατάταξης.

Περισσότερες πληροφορίες για το κύπελλο Coca-Cola μπορειτε να βρείτε στο http://www.cocacola-cup.com.cy/

 

 

Αρχή Σελίδας

Σχετικές Συνδέσεις