Προωθητικές Ενέργειες

Η διοργάνωση προωθητικών ενεργειών σε συνεργασία με τους εμπορικούς μας εταίρους μας επιτρέπει να ερχόμαστε πιο κοντά στους καταναλωτές και να μοιραζόμαστε μαζί τους τη διασκέδαση και την απόλαυση που προσφέρει η διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα προϊόντων μας.


Οι προωθητικές ενέργειες προσφέρουν μια θαυμάσια ευκαιρία στους καταναλωτές να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και κληρώσεις που κάνουν ακόμη πιο συναρπαστική την εμπειρία της απόλαυσης των αγαπημένων τους προϊόντων.


3ο τουρνουά 5x5 "Coca-Cola Cup, Αθλητισμός Για Όλους"

Με εξαιρετική συμμετοχή νέων και πολύ επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση «Coca-Cola Cup, Αθλητισμός Για Όλους». Εκατοντάδες νέοι διατράνωσαν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, συμμετέχοντας στο τρίτο τουρνουά 5x5 Coca-Cola Cup Αθλητισμός για Όλους, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων, την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Διαβάστε Περισσότερα...

Coca-Cola Cup

"Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου"!

Η Α/φοι Λανίτη και το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος προσκάλεσαν το κοινό να συμμετέχει στον διαγωνισμό «Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου», μία νέα πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Οι φίλοι του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος δημιούργησαν τη δική τους μοναδική φωτογραφία μέσα από μια πρωτότυπη εφαρμογή στη σελίδα του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος στο Facebook και οι νικητές βραβεύτηκαν στις 21 Οκτωβρίου! Κατόπιν επιλογής της νικήτριας, η Α/φοι Λανίτη θα χρηματοδοτήσει την τοποθέτηση δεξαμενών βρόχινου νερού για τα άγρια ζώα στο Δάσος του Κύκκου.

Διαβάστε Περισσότερα...

Lanitis milk 2ltr

Φρέσκο Γάλα Λανίτης: "Το πόσο καλό είναι… φαίνεται!"

Η Α/φοι Λανίτη ανανεώνει την εμφάνιση του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης, με στόχο να φέρει τους καταναλωτές πιο κοντά στις παραδοσιακές αξίες της φρεσκάδας και της αγνότητας του γάλακτος, αναδεικνύοντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος. «Όταν την αγνότητα και τη φρεσκάδα μπορείς να τη δεις και να τη γευθείς, μπορείς και να την εμπιστευτείς». Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια πάνω στην οποία βασίστηκε η νέα, ολοκαίνουργια διαφανής συσκευασία του Φρέσκου Γάλακτος Λανίτης που αναδεικνύει πως «το πόσο καλό είναι… φαίνεται».

Διαβάστε Περισσότερα...

CC Cup 2012

Νέα μέρα, νέα εμφάνιση για τους χυμούς Λανίτης! 

Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας στα ράφια με το γνωστό κόκκινο λογότυπο, οι χυμοί Λανίτης ανανεώνονται και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ιστορία τους, με νέο λογότυπο, νέα εμφάνιση, και αντίστοιχη τηλεοπτική εκστρατεία.

Διαβάστε Περισσότερα...

  Lanitis Juices
H Α/φοι Λανίτη εμπλουτίζει την οικογένεια των παγωμένων τσαγιών της με το νέο NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο

Το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο, (Α/φοι Λανίτη και The Coca-Cola Company) ενισχύει την οικογένεια προϊόντων του προσθέτοντας μια νέα επιλογή, και υποδέχεται το καλοκαίρι με το NESTEA FREE Λευκό Ροδάκινο, μία ακόμη υπέροχη γεύση παγωμένου τσαγιού που υπόσχεται 100% απόλαυση χωρίς θερμίδες!

Διαβάστε Περισσότερα...

Nestea Free

“Taste the Feeling”: Νέα Παγκόσμια Καμπάνια για την Coca-Cola

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μάρκα ενώνει την Coca-Cola, την Coca-Cola Light και την Coca-Cola Zero κάτω από μια δημιουργική καμπάνια, που ενώνει την οικογένεια των προϊόντων της Coca-Cola, έρχεται κοντά στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, και τους υπενθυμίζει την απόλαυση μιας παγωμένης Coca-Cola, οποιασδήποτε Coca-Cola, με ή χωρίς θερμίδες! Η νέα, παγκόσμια καμπάνια της Coca-Cola “Taste the Feeling”, παρουσιάστηκε σε ένα εντυπωσιακού event την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο Royal Hall.

Διαβάστε Περισσότερα...

 Taste the feelingΑρχή Σελίδας

Σχετικές Συνδέσεις