Καριέρα

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη έχει αναλάβει μία δέσμευση: να αναπτύσσεται ως επιχείρηση συνεισφέροντας στην τοπική κοινωνία και προσφέροντας δυνατότητες ανάπτυξης στους ανθρώπους της. Για να αναπτυχθεί όμως και να γίνει καλύτερη, όχι απλώς μεγαλύτερη, μια επιχείρηση χρειάζεται εκτός από ισχυρή οργανωτική δομή και λειτουργίες, τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.

Ανήκουμε στην Coca-Cola Hellenic Group και ως εκ τούτου είμαστε μία από τις 28 εταιρείες σε διάφορες χώρες οι οποίες προσφέρουν απόλαυση σε πάνω από 581 εκατομμύρια ανθρώπους, με τα γνωστότερα προϊόντα στην αγορά και τις πολυάριθμες κοινωνικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι υπάλληλοί μας.

Κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποί μας απολαμβάνουν την εργασία τους όσο απολαμβάνουν τα προϊόντα μας οι καταναλωτές. Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να αξιοποιούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ικανότητες των ανθρώπων μας, με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίον προσπαθούμε να πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ως εταιρεία. Η σημαντική επένδυση στη μάθηση και η έμφαση στις ικανότητες των ανθρώπων της χώρας έφεραν πολλές επιτυχίες στην Α/φοί Λανίτη.

Αν αναζητάτε θέση εργασίας σε μια εταιρεία η οποία επιχειρεί υπεύθυνα για να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα:

• της επιχειρηματικής της δραστηριότητας
• των τοπικών κοινωνιών
• του κόσμου στον οποίον ζούμε,

αξίζει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να σταδιοδρομήσετε στην εταιρεία Α/φοί Λανίτη.

 

Vision photo